Visas ziņas

Čehijā atkal notiks ikgadējā Blockchain & Bitcoin konference, kuru organizē starptautiskā kompānija Smile-Expo

 

Čehijas galvaspilsētā Prāgā jau piekto reizi notiks Blockchain & Bitcoin konference

22. martā Čehijas galvaspilsētā Prāgā jau piekto reizi notiks Blockchain & Bitcoin konference – pasākums par blokķēdes tehnoloģiju un kriptovalūtu, kuru organizē starptautiskā kompānija Smile-Expo. Konferencē tiksies blokķēdes tehnoloģijas speciālisti, uzņēmēji un investori no dažādām valstīm.

Konferences temati

Pasākumā lielāko blokķēdes tehnoloģijas uzņēmumu eksperti apspriedīs globālās kriptovalūtas tirgus tendences un tehnoloģijas nākotni.

Galvenie temati:

  • Blokķēdes tehnoloģija: iespējas un riski;
  • Viedie līgumi un blokķēdes tehnoloģijas lietojumprogrammas;
  • Bitkoina nākotne;
  • Blokķēdes tehnoloģijas attīstība Čehijā.

Turklāt pasākumā būs paneļdiskusijas – sarunas formāts starp kriptovalūtas ekspertiem, kas ir vairākkārt ieinteresējis auditoriju. Pasākumā tiksies speciālisti, lai apspriestu blokķēdes tehnoloģijas juridiskos aspektus no uzņēmējdarbības un kriptovalūtas regulējuma skatpunkta.

Izstāžu zona un biznesa kontaktu veidošana

Izstāžu zonā pulcēsies lielāko blokķēdes tehnoloģijas uzņēmumu un jauno uzņēmumu pārstāvji no visas pasaules un iepazīstinās viesus ar jauniem projektiem.

Eksperti demonstrēs jaunākās kriptovalūtas ieguves iekārtas, jaunāko programmatūru un praktiskus risinājumus blokķēdes tehnoloģijas biznesam.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sarunāties ar uzņēmumu pārstāvjiem, iegūt jaunus biznesa kontaktus un atrast biznesa partnerus jauniem projektiem.

Organizators

Konferenci rīko starptautiskā kompānija Smile-Expo, kas ir veiksmīgi organizējusi 50 blokķēdes tehnoloģijai veltītus pasākumus 24 valstīs.

Sīkāka informācija par konferenci un tās programmu ir pieejama vietnē Blockchain & Bitcoin Conference Prague.

 

Click to comment

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Lasītākas ziņas

To Top